Naakt fotoshoot

Naked Art Fotoshoot

- Body Art -

Ik had laatst een vrouw die niet kon kiezen tussen een Boudoir Experience in de intieme setting met boudoirbed & bank en deze bijzondere Naked Art Shoot. Zij heeft ze ALLEBEI gedaan!!! Het hele proces werkt hetzelfde. We hebben altijd eerst een telefonische kennismaking. Dan volgt een intake en ontwerpsessie, jouw shoot, de bewerking van alle foto’s in mijn stijl en jouw REVEAL moment waarin jij zelf je favoriete foto’s kunt kiezen.

Ik Naakt? O Help, hoe werkt dat dan? Durf ik dat wel?

 Dat hoor ik vaak en ik weet inmiddels dat de meeste vrouwen tijdens hun boudoir experience niet eens meer erbij stil staan dat ze in lingerie of naakt in de studio zijn. We zijn echt samen kunst aan het maken en dan vergeet je helemaal hoe eng je het eerst vond. Het is ineens de normaalste zaak van de wereld. 

De Naked-ART fotoshoot is nooit ordinair of plat. Een belangrijke kernwaarde van Boudoir Sublime is STIJLVOL. Het gaat om JOU. Jij op je Mooist, een Kunstwerk. En zoals je kunt zien op de foto’s kiezen veel vrouwen voor bedekt naakt. Foto’s die nog iets bedekken om nieuwsgierig naar te zijn. Je kunt er voor kiezen om jouw experience in deze studio setting te doen. Dan maak je geen gebruik van bed & bank. Tijdens onze kennismaking kan ik je er meer over vertellen.

Wat kost het?

Wil jij ook jouw lijf vastleggen op een pure, sensuele, kunstzinnige manier? Met unieke foto’s van jouw lijf! Wacht niet langer. Reserveer je plekje, want er is een wachtlijst!  Voor de Naked-ART shoot nemen we alle tijd om jouw lichaam van alle kanten te belichten en met verschillende poses jou op je allermooist vast te leggen, een kunstwerk. Dat kan al vanaf € 995. Dat is inclusief intake/ontwerpsessie/shoot/uitgebreide nabewerking/foto’s in Hoge Resolutie!

Boudoir Sublime Fotoshoot
Naked art shoot
boudoir shoot
Naked Art shoot
Wetshoot
Wetshoot
naked art shoot
naked art shoot
Wetshoot
Naakt fotoshoot
Naked Art Shoot
Boudoir fotoshoot Shower shoot
Boudoir Shoot SHOWER SHoot
Facebook
Facebook
Instagram