De Boudoir Experience
Je wilt al heel lang zulke sensuele sexy foto's van jezelf, maar denkt dat het niet kan.....
Boudoir Fotoshoot Mijnsheerenland

Deze Boudoir Fotoshoot is Pure Magie. Daar kan geen therapie tegenop. Jouw lijf verbazingwekkend mooi vastgelegd, een herinnering voor altijd! Ik weet wat je denkt. Je ziet alleen minpunten. Te dik, te dun, te oud, te slappe huid. 

Dit is wat het is

Je verbazen over je eigen Schoonheid! Een Boost voor je Zelfvertrouwen. En je weet wat ze zeggen:
Selfconfidence is the Sexiest thing a Woman can wear.

Prachtige foto’s ‘For Your Eyes Only’

Dit is hoe het werkt

De hele beleving begint altijd met een telefonische kennismaking. Daarna volgt een intake en ontwerpsessie en bespreken we hoe we jouw unieke Boudoir Shoot gaan invullen. Unieke poses, unieke styling, unieke shots, helemaal passend bij jouw lichaam en wat jij graag wilt uitstralen.

De dag van de fotoshoot
Het is JOUW  DAG. Vooraf hebben we al diverse contactmomenten gehad. Je kent me dus al.  Tijdens de shoot begeleid ik je in het poseren van top tot teen. Ik doe elke pose voor. Zelfs over je gezichtsuitdrukking hoef je je geen zorgen te maken. Je wordt volledig gecoacht.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met jouw foto’s. Oneffenheden van de huid werk ik weg. Ik zorg ervoor dat de foto’s stuk voor stuk prachtig zijn. Ik ben namelijk een perfectionist als het op mijn foto’s aankomt. Ik wil voor jou dat je blij wordt bij het zien van elke foto. Dus niet één lucky shot en verder middelmatige foto’s.

Binnen twee weken is het tijd voor de reveal, oftewel de onthulling. Dan zie je je foto’s voor het eerst op een groot scherm.
Tijdens de REVEAL of Bestelsessie, maak jij je definitieve keuze welk van jouw favoriete foto’s in je album moeten komen. Of je kiest voor een UITVERGROTING van jezelf aan de muur. Wedden dat je dat dan durft?! Wacht maar af. 

Zie je het al voor je?

boudoir album
Boudoir Album
Facebook
Facebook
Instagram