Boudoir is for Every Body

boudoir sublime fotoshoot

Je twijfelt of jij dit durft en je vraagt je af of zulke foto’s ook van jou gemaakt kunnen worden? ‘Boudoir is for Every Body!’ Geen zorgen als je je onzeker voelt, want daar help ik je uiteraard mee. En over je figuur hoef je je geen enkele zorgen te maken. Het perfecte lijf bestaat niet. Ik maak elke shoot op maat voor de unieke vrouw voor mij. Dat is een groot verschil met vele andere boudoir shoots. En ik houd rekening met de delen van je lijf waar je moeite mee hebt.

Of je nu slank, volslank, strak of minder strak in je vel zit, of je kleine borsten, grote borsten, ’n bolle buik, ’n strakke buik hebt…… FEELING SEXY gaat niet om het perfecte lijf, maar om hoe je je voelt en wat je uitstraalt. En dat is dan ook waar deze boudoir experience om draait.  Je zult merken dat je je steeds zekerder gaat voelen. Het is genieten, lachen, ontspannen en vanzelf komen de mooie foto’s. Trust me! It’s my job and I love it!

En uiteraard speelt techniek, camera, lenzen en een juiste kijk op wat mooi is voor JOU een grote rol. Ik speel met licht en schaduw om jouw curves het mooist te laten uitkomen. 

PAKKETTEN

Pakketten beginnen bij € 995. Dat is inclusief voorbereiding, fotoshoot, inclusief digitale foto’s en bij dit pakket krijg je ook nog een klein fotoboek en! gelijk na de shoot krijg je je foto’s al te zien en kies je jouw 10 favoriete foto’s!
Upgrades zijn altijd mogelijk met meer fotostudio-tijd en/of met meer foto’s en bijvoorbeeld een luxe handmade boudoir album zoals de meeste vrouwen kiezen!

Laat je gegevens achter, zodat ik je kan bellen en je je datum kunt vastleggen. Want er is een wachtlijst! Dus wees er snel bij.

boudoir album
Boudoir Album
Boudoir fotoshoot album
Facebook
Facebook
Instagram