Brigitte Boudoirfotograaf gastjurylid bij Het Perfecte Plaatje RTL4

Mijn passie is vrouwen in hun kracht zetten met bijzondere fotografie. Ik heb mij gespecialiseerd in boudoirfotografie en speciale belichting om elk type lichaam tot een kunstwerk te maken.

Ik hou van diepgang, verbinding maken, echt contact, genieten, lachen, volledig in je kracht staan, je vrij voelen om te zijn wie je echt bent. En ik hou van schoonheid. Schoonheid van binnen en buiten. 

Ik ben als een blok gevallen voor Boudoir Fotografie, omdat deze vorm van fotografie zoveel meer is dan een mooi plaatje maken. En daar komt de overeenkomst met mijn oude vak als psycholoog in naar voren. Ik wil zoveel meer brengen dan alleen een mooi plaatje.

Maar hoe kom je op boudoir fotografie?
Mijn eerste opdracht in deze richting: een stijlvolle mooie naaktfoto met diepere laag en betekenis. Na meerdere levensbedreigende operaties met grote littekens zowel innerlijk als uiterlijk als gevolg was haar wens een super mooie foto van haar naakte lichaam. Dit was voor haar een acceptatieproces en tegelijk een belangrijk moment om het leven vieren. 
De Boudoir Experience heeft dus een veel diepere laag en veel meer impact op jouw persoon dan een gewone fotoshoot. Dat maakt dit vak voor mij zo bijzonder. 

Wat is boudoir fotografie dan precies?
Boudoir is van oorsprong een elegant comfortabel intiem privévertrek voor de vrouw waarin zij zich kon terugtrekken met of zonder vertrouwd gezelschap, zich kon wassen, kleden, mooi maken. En dat is wat ik fotografeer: vrouwen die zich mooi maken en zich op hun gemak voelen, in lingerie of naakt, elegant, comfortabel, helemaal zichzelf kunnen en durven zijn.

Boudoir fotograaf

Wil je meer lezen over de boudoir experience, klik dan hier.

Heb je vragen, klik dan hier om contact op te nemen.  

groetjes, Brigitte

Facebook
Facebook
Instagram