"Dagen na de shoot voelde ik mij nog euforisch!"

boudoir sublime fotoshoot

“Een paar maanden terug zat ik somber te wezen op de bank: weduwe en een hoop ellende wat dat met zich mee brengt. Ik zat dus op mijn AD.nl  te kijken en kwam het artikel van Brigitte tegen en was op slag van de kaart en dacht WOW das echt iets voor mij. Ik heb haar gelijk een berichtje gestuurd en kort nadien belde Brigitte mij op. Ik was toen nog meer van de kaart, ik dacht nee wat gaaf dat ze mij belde we hebben een afspraak gemaakt en heb uiteindelijk de gave fotoshoot gedaan en heb er zo geen spijt van OMG: ik voelde mij dagen erna nog Euforisch Echt Waar! het heeft mij zo’n boost gegeven en nu nog. Wat ik maar wil zeggen is elke vrouw zou een boudoir shoot moeten doen het geeft je zoveel zelfvertrouwen en liefde en dan de lieve Brigitte die je zoveel vertrouwen liefde en geruststelling geeft.”

D.

"Zo bijzonder om mezelf zo te zien...het raakte me enorm".

boudoir sublime fotoshoot

“Waarom een boudoir shoot? Voor mij was het, na een nare echtscheiding en een lange periode van herstel en mezelf terugvinden, een bevestiging dat ik er mag zijn. Dat ik goed genoeg ben en trots mag zijn op mezelf.
Het heeft me heel erg goed gedaan!!
En zéker door de insteek van Brigitte, haar ervaring als psycholoog en de warme persoon die zij is. De shoot gaat erom dat je je sterk voelt, vrouwelijk, sensueel en mooi.

Nog even getwijfeld voordat ik de bel afspraak maakte. durf ik dat wel? Zouden mijn foto’s ook zo mooi worden? Maar toen ik Brigitte gesproken had, waren mijn twijfels weg.
Ik voelde me begrepen en gelijk op mijn gemak en ik heb meteen de afspraak voor de shoot gemaakt.

Hoe bijzonder was dat, om mezelf zo te zien.. het raakte me enorm, het was precies wat ik ervan hoopte”.

R.

"Een unieke beleving, een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen".

boudoir fotoshoot

“Ik wilde al heel lang een boudoir shoot laten doen, maar elke keer was er een excuus om het niet te doen: Ik heb geen maatje 36, ik ben inmiddels 48 en na een aantal operaties heb ik behoorlijk wat littekens. Maar toen ik op Brigitte’s site terecht kwam straalden alle dames zoveel zelfvertrouwen uit dat ik dacht: dat wil ik ook!Ik kon zelf aangeven welke richting ik op wilde met de shoot, om er zo een unieke beleving van te maken, die helemaal aansloot bij mijn wensen. 
Tijdens de shoot zelf hebben we ook enorm veel gelachen, en Brigitte liet me tussendoor vaak op haar scherm zien welke richting we op gingen. Ik ging de deur uit met een enorme egoboost, blakend van het zelfvertrouwen. Het is de investering dubbel en dwars waard!”

M.

"Ik was nog net 52 en wilde het nu voordat...."

boudoir fotoshoot

“Ik zag bij een vriendin dat zij op haar 40ste een fotoshoot had gedaan in lingerie. Ik was meteen enthousiast en wilde dat ook. Ik was nog net 52 jaar en besloot niet al te lang te wachten, voordat de zwaartekracht vat zou krijgen op mijn lichaam ;-). Van horen zeggen kwam ik bij Brigitte terecht van Boudoir Sublime en ging haar volgen op instagram.  Ik was meteen verkocht door alle mooie foto’s die ik daar zag.
Ik kreeg diverse mailtjes van te voren met tips en die waren erg nuttig.

Ik kreeg bericht wanneer de foto’s klaar waren en ben naar Brigitte toegegaan om de foto’s uit te kiezen die ik in het album wilde hebben. Ze waren Zo Prachtig dat ik er Emotioneel van werd.
Na een aantal weken kon ik het album ophalen en het was Geweldig Mooi, ik kijk er nog regelmatig in. Ik zou het graag nog eens doen, dus wie weet zien we elkaar nog eens.”

H.

"Wat Een Prachtige Ervaring."

Make Over Boudoir Sublime

 “WOW Wat een prachtige ervaring. Ik heb totaal geen ervaring voor de camera, maar Brigitte begeleidde mij er perfect doorheen. Al een paar dagen van tevoren kreeg ik tips en tricks om er op de dag van de shoot helemaal klaar voor te zijn….als ik vragen had was er alle ruimte om te vragen. Tijdens de shoot ging het zo gemoedelijk zodat ik me helemaal op mijn gemak voelde in mijn lingerie…wat een professionaliteit! En wat een mooie foto’s. Brigitte heel veel dank voor deze prachtige kans! Ik zou iedere vrouw die mooie foto’s van zichzelf wil om te zien hoe prachtig ze is, zo’n shoot aanraden! Je bent het waard!!!!!!!!!”

A.

"Kan Dat Wel Met Mijn Littekens En Een Maatje Meer?"

boudoir sublime fotoshoot

“Al een poosje zag ik de prachtige foto’s van Boudoir Sublime voorbij komen op social media. Wauw wat een prachtige foto’s, stijlvol, warm, supersexy en een zachte uitstraling. Dat wou ik ook, maar mijn littekens en het feit dat ik geen maatje 38 had hielden mij tegen. Ondanks dat heb ik, na een aantal gesprekken met Brigitte, de stoute schoenen aangetrokken. Ze zorgde ervoor dat ik mij volledig op mijn gemak en comfortabel voelde om in mijn lingerie voor de camera te staan. De foto’s zijn prachtig geworden! Heb zeker een stuk onzekerheid overwonnen en mag er zijn zoals ik ben. Dankjewel voor deze enorme confidence boost!”

C.

"WOW, Ben Ik Dat?" Zo had ik mezelf niet eerder bekeken of gezien".

Boudoir shoot voor en na

“Ik was op zoek naar een speciaal kado voor mijn man’s 50e verjaardag. Toen kwam ik de foto’s van Brigitte tegen op internet. wat waren die prachtig. Zou dat bij mij ook kunnen? Ik voelde me altijd onzeker over mijn huid op mijn rug. Brigitte maakte een foto van mijn rug. “WOW was ik dat?” Zo mooi en dat nog zonder nabewerking. Ik kon het amper geloven. Ik werd er gewoon een beetje emotioneel van, want zo had ik mijzelf niet eerder gezien of bekeken. Ik voelde voor het eerst dat het goed was, dat het (mijn huid) mooi was en dat het er mag zijn: Ik mag er zijn. Toen ik alle foto’s zag werd ik er stil van. Wat waren ze mooi. Ik mocht er 25 uit kiezen van de 53, maar ik heb ze uiteindelijk alle 53 genomen in een luxe album en een Wall Art voor aan de muur!!!  Het was verbluffend mooi. 
En ik heb een ervaring om nooit meer te vergeten. En ik ben na al die jaren NU eindelijk tevreden met mijn huidje. Dankjewel lieve Brigitte. Je bent een topper.”

R.

"Ik kijk nu anders naar mijn lichaam en daar ben ik Brigitte erg dankbaar voor".

“Zou ik dit nu wel doen….Durf ik dan wel mezelf te zijn…..wat als het niet lukt….Kortom genoeg vragen en onzekerheden om het niet te doen. Gelukkig heeft mijn vriend mij over gehaald, want wat heb ik een heerlijke middag gehad, de tijd vloog voorbij. Brigitte stelde me volledig op mijn gemak.  En het resultaat is prachtig geworden! En wat helemaal mooi is, is dat ik nu anders naar mijn lichaam kijk en ik ben haar daar erg dankbaar voor!!!!”

I.

Boudoir fotoshoot Mijnsheerenland

“Brigitte neemt de tijd voor je en begeleid je op een fijne, gezellige, en relaxte manier naar het juiste plaatje. Ze speelt met natuurlijk licht en laat dat precies schijnen op het mooiste deel van je lichaam. Ik ben een mooie ervaring en prachige foto’s rijker!”

"Brigitte is echt een topper!"

Boudoir Fotoshoot Mijnsheerenland

“Bij Brigitte voelde ik me gelijk enorm op mijn gemak. Het eerste contact was telefonisch en daarin nam ze me mee hoe de dag van de fotoshoot er uit zou komen te zien en welke opties er allemaal waren. Daarna ben ik langs gegaan om kennis te maken en mijn eigen lingerie setjes te laten zien. Tijdens dit bezoek gaf Brigitte mij advies over welke setjes het mooist zouden zijn voor de fotoshoot. In aanloop naar de dag van de fotoshoot kreeg ik veel tips toegestuurd. Mijn enthousiasme werd daardoor steeds groter. Tijdens de fotoshoot voelde ik me heel ontspannen en ik werd compleet in de watten gelegd.  Inmiddels heb ik mijn fotoalbum binnen en ik voel me zo ontzettend trots! Het is echt prachtig geworden! Brigitte is echt een topper! Ze is professioneel, denkt met je mee en zorgt ervoor dat je schittert op de foto”.

J.

Boudoir Sublime Make Over

“Wat een leuke middag had ik in de studio van Brigitte. Het was een heel fijne, ontspannen ervaring. En Brigitte bleef me op een heel prettige manier aanmoedigen en op mijn gemak stellen waardoor ik me heel erg comfortabel voelde.

Door Brigitte haar creativiteit konden we een mooie mix vinden van haar boudoir stijl en mijn kledingstijl. Daardoor is het resultaat echt heel erg mij! Ik ben oprecht trots op deze foto’s!”

M.

Marlon gaat vol vertrouwen op de foto in haar onesie vooraf aan haar Boudoir Shoot (gouden tip: om te voorkomen dat er afdrukken in de huid komen). Wat een topvrouw, vol vertrouwen en liefde voor haar lijf. Het spat van de beelden af. Vol overgave liet Marlon zich zonder aarzeling begeleiden naar de meest ongemakkelijke poses. 

Boudoir Fotoshoot
boudoir FOTOshoot

"Na de shoot voel je je overigens wél een model, sexy en vol nieuwe kracht."

boudoir shoot voor en na

” Wat een gouden ervaring, onbeschrijfelijk! Vanaf het moment dat we belden om kennis te maken wist ik het zeker. Het enige wat ik dacht is “Hier ga ik mijn shoot doen!” 
Wat een liefdevolle vrouw, met onwijs veel passie voor het fotograferen. Voorafgaand aan de shoot ben ik langs geweest in de studio. Samen hebben we besproken wat ik graag zou willen. Bri denkt aan de kleinste details. In eerste instantie was ik wat zenuwachtig maar al gauw kon ik dit volledig loslaten en ontspannen. Ik werd helemaal in de watten gelegd en deze dag draaide écht helemaal om mij. Voor een shoot bij Brigitte hoef je echt geen model te zijn. Na de shoot voel je je overigens wél een model, sexy en vol nieuwe kracht. Naast dat ik mooie, zeg prachtige, foto’s aangeleverd heb gekregen heb ik ook een energieboost en zoveel zelfvertrouwen gekregen. Dit is echt een ervaring die ik alle vrouwen gun. Elke vrouw kan een boudoir shoot doen met een prachtig eindresultaat onder begeleiding van Brigitte. 
Ik spreek echt uit ervaring! Gun het jezelf, je bent het zo waard! “

I.

"Met mijn imperfecties en ballast uit het verleden zag ik ineens mijn eigen schoonheid!"

Boudoir fotoshoot

“The day after mijn middag met Brigitte. Ik voel me (ver)licht. Jarenlang heb ik naar mezelf gekeken met een verwrongen zelfbeeld. Alsof het vervolgens zo moest zijn, las ik een artikel over Brigitte en haar werkwijze. Dit, een boudoir shoot, voelde als helemaal voor de leeuwen geworpen worden. Maar het prikkelde me. Enorm. 
Met zóveel zorgvuldige aandacht begeleidde Brigitte mij door het proces in aanloop naar de shoot. 
De shoot met Brigitte was het summum. Ik stapte met veel spanning in mijn lijf binnen. Voorbereid, maar toch ook niet. Wil ik dat wel? En dan is er Brigitte. Met haar eigenheid, rust, humor en vakkennis. En bovenal aandacht. Ik ontdooide en kwam gaandeweg steeds meer in de ontspanning. Brigitte nam de tijd voor me. Ook toen ik een aantal keer brak bij het tussentijds zien van de resultaten op haar camera. Was ik dat?  Ik kan met geen pen beschrijven wat het zien van de hele reeks foto’s met mij deed. Mét mijn eigenheid, mét mijn imperfecties, mét de ballast vanuit het verleden, zag ik ineens mijn eigen schoonheid!!
Ik ben er, ik zie mezelf en ik mag gezien worden! Met zeer veel dank aan Brigitte die me hiermee de kans daarvoor heeft gegeven. Ik raad elke vrouw aan: doe jezelf deze ervaring kado! Je zult versteld staan als je jezelf op beeld terugziet!”

A. 

Facebook
Facebook
Instagram